Tante Es op Suriname stand Vakantiebeurs

De meest gevatte Surinaamse “mama” reist af naar de Vakantiebeurs. Tijdens de 55e editie komt Tante Es voor het eerst, samen met haar bekende veranda, op bezoek bij de stand van Stichting Toerisme Suriname. In plaats van bekende Nederlanders aan de tand te voelen, krijgen de bezoekers van de Vakantiebeurs de gelegenheid op de stoel naast Tante Es plaats te nemen.
suriname-tante-es

Op visite bij Tante Es & Suriname

Op de Vakantiebeurs krijgen bezoekers een voorproefje van alles wat de bruisende en veelzijdige bestemming Suriname te bieden heeft. Ook heeft Suriname haar bekendste Surinaamse ‘mama’ meegenomen. Tante Es is speciaal voor de Vakantiebeurs met haar huisje afgereisd naar de stand van Suriname. Deze innemende tante die ieder gesprek begint met de herkenbare openingszin “Vertel me, wie is je vader, wie is je moeder?” is nooit te beroerd haar gasten een beetje op te voeden en weet met haar bijzondere vragen en wijsheden iedereen voor zich te winnen. Door op de Twitter- of Facebookpagina van Stichting Toerisme Suriname de leukste vraag voor Tante Es achter te laten maken bezoekers zelfs kans om op zaterdag 12 januari aan te schuiven op de veranda bij Tante Es. Tante Es zal 12 januari van 13:00-14:00 op de stand van Suriname staan in Hal 1, standnummer D0 46.


Jörgen Raymann

Jörgen Raymann, dé man achter de humoristische Tante Es, zal tevens aanwezig zijn op de beurs. De in Amsterdam geboren Jörgen groeide op in Suriname en heeft daardoor een sterke band met het land. “Of je nou voor bruisend Paramaribo kiest of de rust van het binnenland, het is het land waar iedereen zich thuis voelt.”, aldus Jörgen Raymann. Zaterdag 12 januari zal Jörgen als gastspreker op de Vakantiebeurs namens Stichting Toerisme Suriname zijn verhaal over Suriname delen. Presentatie Jörgen Raymann. Zaterdag 12 januari om 15:00 podium hal 2.

De Vakantiebeurs vindt van 8 t/m 13 januari 2012 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De stand van Stichting Toerisme Suriname staat in Hal 1, standnummer D0 46.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Suriname

 

Reviews lezen over Suriname

Meer informatie over Suriname vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [Suriname. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Suriname

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.