Zweedse Campinggids 2013 is uit

De 30e uitgave van de nieuwe campingcatalogus ”Camping in Sweden” is uit. Hierin vind je de grootste selectie van campings en vakantiehuisjes in Zweden. Ook staat er praktische informatie in over het land en uitgebreide informatie (openingstijden, routebeschrijving en faciliteiten) over de bijna 500 campings in Zweden die aangesloten zijn bij SCR, de Zweedse Campingbond. Bestel de campinggids online op visitsweden.com of neem hem mee als je op de Vakantiebeurs in Utrecht bent. De Vakantiebeurs is van 9-13 januari 2013, SCR staat in stand 10.B039.


Over SCR

De Zweedse campingbond (SCR) is de branche- en marktorganisatie voor camping- en vakantiehuiseigenaren in Zweden. Sinds 1967 promoot SCR Zweedse campings in Zweden en in het buitenland, en geeft leden advies en opleidingsmogelijkheden. www.camping.se, www.stuga.nu

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.