Overwinteren in Oregon

In Oregon is in de winter van alles te doen! In deze bijzondere staat zijn er in de winter talloze bijzondere activiteiten te doen. Oregon staat bekend om haar ongerepte natuur, spannende outdoor activiteiten en haar dynamische stadscentra waardoor er een ruim aanbod is aan entertainment. Dit geldt ook voor de winter. Zo zijn er tijdens dit seizoen talloze bijzondere ‘sneeuwse’ outdoor activiteiten en verschillende must do’s.

Tijdens de T & T Wildlife Tours probeert men zoveel mogelijk elanden te spotten te paard

Tijdens de T & T Wildlife Tours probeert men zoveel mogelijk elanden te spotten te paard

Hondensledetochten

Tot en met 31 maart worden er in Oregon hondensledetochten gehouden bij het ski resort in Mt. Bachelor. Tijdens dit avontuur blijf je warm en comfortabel terwijl een begeleider de honden aanstuurt. Opgelet: reserveren is hierbij verplicht. Van 24 januari tot en met 27 januari 2013 vindt de hondenslederace ‘Eagle Cap Extreme’ plaats. Dit event bestaat uit twee races van 100 en 200 mijl. Het evenement start om één uur en is open voor publiek.

Elanden spotten

Tot drie maart worden er door T & T Wildlife Tours diverse tours georganiseerd. Tijdens deze tours probeert men ter paard zoveel mogelijk elanden te spotten. Voor mensen met een handicap zijn er koetsen beschikbaar, zodat iedereen van het uitzicht kan genieten.

Volle maan en nachtdieren

Tot en met 31 mei organiseert Wanderlust Tours sneeuwschoenwandelingen tijdens volle maan. Wandel door de Cascades en spot nachtdieren terwijl je geniet van een prachtig uitzicht in combinatie met het volle maanlicht. Boeken kan bij Wanderlust Tours.

Wandel door de nacht met sneeuwschoenwandelingen en bekijk de nachtdieren tijdens volle maan

Wandel door de nacht met sneeuwschoenwandelingen en bekijk de nachtdieren tijdens volle maan

Truffelfestiviteiten

Geen zin in koude voeten? Bezoek dan het zevende ‘Oregon Truffle Festival‘ in Oregon. Deze vindt plaats van 25 tot en met 27 januari 2013. Tijdens het festival zijn er koks, verzamelaars en liefhebbers van de truffel aanwezig om de lekkerste soorten en recepten te delen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oregon

 

Reviews lezen over Oregon

Meer informatie over Oregon vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oregon. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oregon

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.