Nieuwe voorzitter Den Haag Marketing

Den Haag Marketing heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht: Marleen Zuijderhoudt. Tijdens een vergadering van de Raad van Toezicht werd zij officieel benoemd als opvolger van Martin van Pernis. Wethouder Marjolein de Jong bedankte Martin van Pernis voor zijn jarenlange inzet voor de stad en verraste hem met de Stadspenning.

Marketing Den Haag

Marleen Zuijderhoudt is officieel benoemd als opvolger van Martin van Pernis


Den Haag Marketing is verheugd dat met Marleen Zuijderhoudt een bestuurder met een groot en breed netwerk in de stad aan de organisatie wordt verbonden. Haar kandidatuur werd dan ook breed gesteund door het College van Participanten, de gemeente Den Haag en de Ondernemingsraad. Marleen Zuijderhoudt is onder meer voorzitter van Den Haag Sculptuur, Toneelgroep De Appel en de theaters Diligentia en Pepijn. Daarnaast is zij bestuurslid van Fonds Slachtofferhulp, het Kwaliteits Instituut van de VNG en lid van de Raad van Toezicht van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Marco Esser, directeur van Den Haag Marketing:

Met Marleen Zuijderhoudt krijgt de Raad van Toezicht een waardige opvolger van Martin van Pernis. Marleen houdt van onze mooie stad en is op tal van manieren betrokken bij de Haagse toeristisch-recreatieve sector.Martin van Pernis heeft na ruim twee perioden als lid van de Raad van Toezicht afscheid genomen. De in Den Haag geboren Van Pernis, oud-CEO van Siemens, werd door wethouder Marjolein de Jong bedankt voor zijn inzet voor de stad. Wethouder Marjolein de Jong:

In tal van bestuursfuncties heeft Martin bijgedragen aan het verbinden van overheid en bedrijfsleven. Het afscheid als voorzitter van de Raad van Toezicht van Den Haag Marketing is een mooi moment om hem daarvoor te bedanken. Hij heeft er mede aan bijgedragen dat de marketingorganisatie er weer goed opstaat.

De Raad van Toezicht van Den Haag Marketing nam tevens afscheid van het lid Bruno Bruins, die sinds oktober 2007 in de Raad zat. Hij kon het lidmaatschap niet langer combineren met zijn drukke werkzaamheden als bestuurder bij het UWV.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Haag

 

Reviews lezen over Den Haag

Meer informatie over Den Haag vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Den Haag

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.