De Algarve te voet

Wil je écht genieten van de natuur in de Algarve? Wandel dan onder begeleiding van een gids door het prachtige landschap van de Oost-Algarve. Hier kunnen vakantiegangers zich goed vermaken met de mooie natuur die dit gebied te bieden heeft. Primavera Reizen organiseert diverse leuke wandelweken voor natuurliefhebbers, door de mooiste natuurgebieden. Wel of geen geoefende wandelaar, beide kunnen hun hart ophalen tijdens deze actieve vakantie.

Algarve

Ontdek het prachtige landschap van de Algarve te voet


Primavera Reizen organiseert diverse wandelweken met toepasselijke namen. Bijvoorbeeld de wandelweek genaamd ‘Caminhos e Rios in de Algarve’. De tocht heeft deze naam gekregen omdat de route tijdens de wandeltochten de wandelaars meeneemt langs de bijzondere wegen en rivieren van de Algarve. Een andere bijzondere wandelweek is: ‘Mimosa in bloei in de Algarve’. Tijdens deze wandelweek ziet men de sierlijke Portugese bloem overal in bloei staan terwijl men geniet van de indrukwekkende natuur. Of ga mee met ‘Supresas do Algarve’ (verrassingen van de Algarve) of ‘Primavera in de Algarve’ (lente in de Algarve). Deze wandelweken zijn exclusief te boeken door Primavera gasten.

Wandeltochten

Tijdens de wandelweek vinden er vier wandeltochten plaats. Bij elke wandeltocht is er een route voor de geoefende wandelaar en een route voor de beginnende wandelaar. Voor de geoefende wandelaar duurt de wandeling vier tot vijf uur. De minder geoefende wandelaar wandelt twee tot drie uur. Tijdens de wandeltochten is er een ervaren gids aanwezig die de streek als geen ander kent en de groep meeneemt langs de best bewaarde geheimen van de Algarve. Uiteraard worden er tijdens het wandelen genoeg pauzes ingelast zodat de wandelaars weer op adem kunnen komen.

Nieuwsgierig geworden naar de wandeltochten van Primavera Reizen? Kijk dan voor meer informatie, het volledige vakantieaanbod en het opvragen van brochures op www.primaverareizen.nl.

Over Primavera Reizen

Primavera Reizen is al meer dan 20 jaar een vakantiespecialist voor reizen naar Portugal. Het aanbod van Primavera Reizen omvat de schitterende Algarve, de Zuid-Portugese kust met in het oosten kilometerslange zandstranden en in het westen de bekende rotsformaties, de gezellige hoofdstad Lissabon, de Costa de Lisboa, de Costa de Prata en het bloemeneiland Madeira. Ook voor speciale arrangementen zoals fiets(sport)vakanties, rondreizen, fly & drives, bridgevakanties, golfvakanties en wandelvakanties kan men terecht bij Primavera Reizen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Portugal

 

Reviews lezen over Portugal

Meer informatie over Portugal vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Portugal. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Portugal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.