Veelzijdig Polen

In Polen is van alles te doen. Je kunt er fantastisch shoppen, werken van kunstschilders bewonderen, fietsen en nog veel meer.

Zilver voor Polen

Polen Convention Bureau PTO ‘s advertenties in de pers gemaakt onder de campagne “: Polska Move Your Imagination” werden beloond met een tweede plaats in de Meetings Industry Marketing Awards – een wedstrijd gericht op bedrijven en organisaties die promotiecampagnes te voeren op de Britse markt. Advertentie promoten elke stad en meeting industrie producten gemaakt voor campagne uitgevoerd door de Poolse Organisatie voor Toerisme . In de jaren 2011 – 2012 in de Britse vakbladen – Meetings & Incentive Travel enConference Nieuws in totaal 12 advertenties werden gepubliceerd.

Shoppen in Polen

Polen is uitermate geschikt om te winkelen

Weekendje shoppen in Polen

Liefhebbers van snelle boodschappen in grote winkelcentra of hypermarkten komen in Polen aan hun trekken. Dergelijke winkelcentra zijn tot laat ‘s avonds open, soms zelfs 24 uur per dag. Ze zijn te vinden in de grotere steden en in de rand daarvan.
In de grotere steden worden zogenoemde „galerijen” steeds populairder. Dat zijn grote winkelcentra die in één gebouw vele winkels, restaurants, bars en andere attracties bieden.

Kazimierz Dolny – kunstenaarstaad!

Al sinds mensenheugenis komen kunstschilders naar dit rivierstadje om op een van de terrasjes of aan de waterkant te schilderen. Kazimierz Dolny ligt aan de rivier de Wisla, op 150 km ten zuidoosten van Warszawa, op weg naar Lublin. Door de ligging aan de Wisla en door de prachtig gerenoveerde herenhuizen, heeft de stad alles in petto voor een sfeervolle stadswandeling. En niet alleen toeristen komen erop af, al sinds eeuwen is de stad erg in trek bij artiesten.

SPA in Polen: oasen van schoonheid en gezondheid

In Polen zijn er meer dan 200 SPA-oorden met zicht op de golven van de Baltische zee, in de bergen, in de Mazurië streek, of in het centrum van steden. U vindt er marmeren badkuipen in dewelke tsaren een bad namen, zwembaden uit witte klei of moderne bubbelbaden. Waterpret in overvloed!

Ondek Polen op de fiets!

Sightseeing in Polen met de fiets is een fascinerende ervaring – en het is nog goed voor de gezondheid ook. De schilderachtige nationale parken, de valleien en de steden zijn het bekijken meer dan waard. Buiten de grote steden floreert het agritoerisme – ‘agroturystyka’ in het Pools – en kunt u voordelig verblijven op een boerderij; een geweldige ervaring voor iedereen.

Nieuw geopend! Hotel Palac Jugowice

Nieuw geopend! Hotel Palac Jugowice, gelegen in het prachtige Uilen-gebergte in Neder-Silezie. Hotel Palac Jugowice is een 4 sterren deluxe hotel volgens een concept dat uniek is in Polen. Alle 26 suites stralen rust, allure en grandeur uit. Evenals de grote statige zaal voor feesten en conferenties en de uitnodigende wijnbar in de oude kelders. De internationale keuken heeft een prachtige combinatie gemaakt tussen de West Europese gerechten en Poolse gerechten. Dat de omgeving van Palac Jugowice het ontdekken en beleven waard is bewijst het grote aanbod van culturele bezienswaardigeheden en mogelijkheden om te ontspannen..

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Polen

 

Reviews lezen over Polen

Meer informatie over Polen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Polen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Polen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.