De Bachelor in Suriname

De Bachelor in Suriname

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van de Bachelor vertrokken de overgebleven vrouwelijke singles en vrijgezel Rutger naar Suriname. De opnames voor het tweede seizoen van De Bachelor hebben plaatsgevonden in de jungle en binnenlanden van Suriname en dat zorgt voor de meest avontuurlijke editie ooit. De vrouwen van Rutger laten allemaal zien wat zij in huis hebben om Rutger te veroveren. Dit is geen makkelijke taak, want de dames mogen zich eerst flink aan de sportieve Rutger gaan bewijzen in het tropische Suriname. De tweede aflevering van de Bachelor in Suriname was maandagavond 22 oktober 2012 om 21.25 uur te zien bij Net5.

Avontuur in de jungle

De vrijgezel Rutger is erg sportief ingesteld en verwacht dit ook van de dames. De deelneemsters die dachten dat ze op een makkelijke droomvakantie zouden gaan, komen dus al snel bedrogen uit. Vorige week is bekend gemaakt dat de dames en Bachelor Rutger naar Suriname vertrekken. In samenwerking met Stichting Toerisme Suriname is De Bachelor grotendeels opgenomen in dit veelzijdige land waarbij outdoor activiteiten centraal staan. In plaats van luxe dates biedt Suriname Rutger de kans om de dames onder meer avontuurlijke omstandigheden te leren kennen.

Dates

In de aflevering van 22 oktober wordt één van de dames met een jacht opgehaald door Rutger voor een romantisch diner aan de Surinamerivier en een andere dame wordt meegenomen op de fiets voor een tour door de prachtige natuur van Suriname. Tijdens de groepsdate krijgen alle zes dames dansles van Rutger zelf. Na deze les mogen ze hun kunsten vertonen bij een optreden van een populaire Surinaamse band. Rutger zal in Suriname zowel afzonderlijk als in groepsverband met de vrouwen op date gaan. Iedere week vallen er tijdens de rozenceremonie vrouwen af. De drie laatste vrouwen worden voorgesteld aan zijn familie. De spannende finale waar Rutger zijn definitieve keuze zal maken tussen de vrouwen vindt plaats in IJsland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Suriname

 

Reviews lezen over Suriname

Meer informatie over Suriname vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Suriname. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Suriname

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.