Roots in the Woods organiseert Instagram wedstrijd

Roots in the Woods organiseert Instagram wedstrijd

Vier de herfst in Apeldoorn! Dat is het motto van festival Roots in the Woods dat op 19, 20 en 21 oktober plaatsvindt in het Beekpark Apeldoorn. Als opwarmer organiseert het festival een Instagram wedstrijd. Maak een sfeervolle herfstfoto en maak kans op 2 kaarten voor Beth Hart.

Hoe vier jij de herfst?

Laat het zien door een Instagram foto te maken. Bijvoorbeeld van de bontgekleurde bomen, een bokbiertje of een houtvuurtje op een zonnige herfstdag. De winnaar wint twee kaartjes voor het concert van Beth Hart op 6 december dat Gigant organiseert in Orpheus! Zit jouw foto bij de laatste 10, dan komt jouw Instagram foto uitvergroot op het festival terrein te hangen. Doe mee aan onze Instagram wedstrijd door jouw foto (genomen met Instagram) te uploaden. Voeg aan jouw foto de hashtag #ikvierdeherfst toe. En probeer zo veel mogelijk likes te verzamelen. De wedstrijd duurt tot 11 oktober 12:00 uur. Voor alle spelregels ga je naar www.rootsinthewoods.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.