Disneyland Parijs populair bij Nederlander

Disneyland Parijs populair bij Nederlander

De afgelopen maand was Disneyland Parijs populaire bestemming onder Nederlandse reizigers. Zo bleek uit hotelgegevens.

In september zag de boekingssite het aantal zoekopdrachten naar hotels dichtbij het park in Parijs sterk toenemen. Nederlanders zochten ruim drie keer vaker dan een jaar geleden naar hotelovernachtingen in de omliggende plaatsen Magny-le-Hongre, Marne-la-Vallée en Serris. Eind september vierde Disneyland Parijs haar twintigste verjaardag met een groot feest, waaronder anderen de Nederlandse dj Armin van Buuren optrad.

Zeeuwse kust

In eigen land was Domburg de sterkst stijgende bestemming in september. Het aantal zoekopdrachten naar een hotelovernachting in de Zeeuwse kustplaats nam met 243 procent toe ten opzichte van een jaar geleden.

Caribische kust

Bij Nederlandse toeristen die verder weg willen, zijn de voormalige Nederlandse Antillen bijzonder in trek. Op Hotels.com werd aanzienlijk veel vaker dan vorig jaar gezocht naar hotelovernachtingen in Kralendijk (Bonaire), Willemstad (Curaçao) en Oranjestad (Aruba).

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Parijs

 

Reviews lezen over Parijs

Meer informatie over Parijs vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Parijs. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Parijs

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.