Kenia Vision 2030 binnen handbereik

Kenia Vision 2030 binnen handbereik

In Kenia is de Impala Eco lodge, gelegen aan het Victoriameer, geopend. De afronding van dit project is een belangrijk onderdeel van Kenya Vision 2030. Dit is een voorstel waarin Kenya Wildlife Service (KWS) haar plannen voor de toekomst van de Keniaanse toeristenbranche presenteert. Kenya Vision 2030 maakt het voor investeerders mogelijk om in natuurparken voorzieningen voor toeristen te ontwikkelen, mét behoud van de natuurlijke omgeving.

Opening Impala Eco Lodge in Kenia

De opening van de Impala Eco lodge is een zeer belangrijke stap in de realisatie van Kenya Vision 2030. De lodge is gelegen in het Kisumu Impala Sancutuary reservaat in Kenia en beschikt over 12 kamers inclusief 6 luxe-, 4 standaard- en 2 familiekamers, allen met uitzicht op het indrukwekkende Victoriameer. De kamers zijn voorzien van de laatste snufjes en beschikken allemaal over een gratis wifi verbinding. Tot slot ligt het vernieuwde Kisumu International Airport op slechts 10 kilometer afstand waardoor de lodge makkelijk bereikbaar is.


Kisimy Impala Sanctuary Kenia

Het Kisimu Impala Sanctuary reservaat herbergt luipaarden, hyena’s, bavianen en olijfgroene meerkatten. Verder biedt het reservaat grasland voor nijlpaarden en is een leefgebied voor tal van kleine zoogdieren en vogelsoorten, waaronder de visarend. De voltooiing van de luxueuze lodge is een voorbeeld voor de ontwikkeling van toeristische voorzieningen in het hele land. Het levert een grote bijdrage aan de inspanningen en de herpositionering van het West-Kenia Tourism Circuit, dat onderdeel uitmaakt van de Kenya Vision 2030.

Reistips voor Kenia

Zorg dat u de Reisapotheek check doet. Hiermee ziet u wat u mee moet nemen aan gezondheidsbeschermende producten zoals Deet, klamboes teggen muggen en ongedierte.

Ga beschermd op reis naar Kenia

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kenia

 

Reviews lezen over Kenia

Meer informatie over Kenia vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kenia. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Kenia

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.