Nederland vindt na EK ‘vakantietroost’ in eigen land

Nederland vindt na EK ‘vakantietroost’ in eigen land

Na de uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK afgelopen zondag wil Nederland massaal op vakantie, merkt TravelBird, website met vakantie aanbiedingen. De website ziet deze week een stijging van 113% in het aantal boekingen. Voornamelijk vakanties en uitjes in eigen land zijn populair.
Op vakantie in eigen land ofwel staycation is razend populair

Nederlander zoekt soelaas met “staycation” in eigen land

De opkomende reistrend “staycation” (thuisblijfvakantie) lijkt voet aan de grond te krijgen. TravelBird signaleert een forse stijging in lastminute korte vakanties en uitjes binnen Nederland. Dit komt volgens TravelBird doordat we er na de uitschakeling van het EK even tussenuit willen, het liefst op korte termijn én voor een leuke prijs. Luxe dagtripjes als een diner in een Michelinster restaurant of een weekendje wellness zijn het meest populair, gevolgd door een kort verblijf in een bungalowpark of een bezoek aan een pretpark.


 

Vier dagelijks leuke vakanties mét korting

TravelBird selecteert dagelijks vier aantrekkelijke vakantie aanbiedingen van gerenommeerde bedrijven en bedingt daarop tót 60 % korting exclusief voor haar 1,5 miljoen leden. De vakantie aanbiedingen zijn afkomstig van onder meer Corendon, De Jong Intra en Roompot, de hotels van Fletcher, Sandton en Hampshire én pretparken zoals Slagharen en de Beekse Bergen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.