Beekse Bergen organiseert Oranje uithuilweekend

Beekse Bergen organiseert Oranje uithuilweekend

Libéma Vakantiepark Beekse Bergen organiseert komend weekend van vrijdag 22 juni tot en met maandag 25 juni in het Vakantiepark Beekse Bergen het Oranje uithuilweekend. Om de pijn bij de voetbalfans wat te verzachten na de uitschakeling van het Nederlands Elftal op het Europees Kampioenschap gisterenavond krijgen voetbalfans aankomend weekend een korting van 30% op het vakantiepark in Hilvarenbeek bij inlevering van hun Oranje ‘toeters en bellen’. Het weekend begint op vrijdagavond 22 juni met een speciaal feest om de grote teleurstelling bij de fans om te buigen naar een positief gevoel.

Beekse Bergen voor teleurgestelde Oranje fans

Uithuilweekend in Beekse Bergen

Het Oranje uithuilweekend wordt georganiseerd van vrijdag 22 juni tot en met maandag 25 juni 2012. Mensen die hun overbodig geworden oranje versieringen na de uitschakeling op het EK op 22 juni inleveren in het park mogen dit weekend met korting overnachten in een accommodatie (kampeerplaats, jungalow of chalet) op het vakantiepark. Op vrijdagavond organiseert Vakantiepark Beekse Bergen een feest in het centrumgebouw, dat gratis toegankelijk is voor alle deelnemers van het speciale weekend. Reserveren is noodzakelijk.


 

Kijk voor meer informatie over Vakantiepark Beekse Bergen op www.libemavakantieparken.nl/uithuilweekend.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Beekse Bergen

Meer informatie over Beekse Bergen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Beekse Bergen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Beekse Bergen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.