Servië heeft 1e Nederlandstalige reisgids

Servië heeft 1e Nederlandstalige reisgids

Servië heeft nu ook een Nederlandse reisgids. De gids is geschreven door Menno Weijs en is uitgegeven binnen de reeks Wereldwijzer reisgidsen van uitgeverij Elmar. Van deze serie zijn inmiddels meer dan 60 titels uitgegeven. De Nederlandstalige reisgids over Servië is de eerste reisgids welke in het Nederlands is verschenen. Tot voor kort waren er over Servië alleen Engelstalige reisgidsen beschikbaar.
Eerste Nederlandstalige reisgids over Servië[/caption]

Servië als vakantiebestemming

Servië is sterk in opkomst als toeristische bestemming. Vooral individuele reizigers weten hun weg steeds beter te vinden naar dit land in de Balkan. De stijgende trend van het afgelopen jaar lijkt zich voort te zetten; in de eerste maanden van dit jaar steeg het aantal Nederlandse bezoekers aan Servië met maar liefst 29% ten opzichte van het voorgaande jaar. Met name de de hoofdstad Belgrado scoort steeds beter als stedentripbestemming. Daarnaast zijn culturele rondreizen en aktieve vakanties in Servië steeds populairder.

 

Servië op eigen gelegenheid bezoeken

Om Servië te bezoeken hoeft men zeker niet perse een georganiseerde reis te boeken. Het land is ook prima op eigen gelegenheid te bereizen. De inwoners van Servië zijn zeer behulpzaam en gastvrij en zullen er alles aan doen om het de reiziger naar de zin te maken. Wereldwijzer Servië staat vol met tips die de reiziger ook buiten de gebaande paden op weg helpen.

Aldus auteur Menno Weijs.

Wereldwijzer Servië

De Wereldwijzer Servië is online te koop bij alle boekhandels in Nederland en zal ook in verschillende bibliotheken liggen. U kunt ook een reisgids over Servie bestellen.
Bestel reisgids Servie

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Servië

 

Reviews lezen over Servië

Meer informatie over Servië vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Servië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Servië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.