Verkeersbureaus.info groeit

Verkeersbureaus.info groeit

De vraag naar goede informatie over reisbestemmingen stijgt. Om te voldoen aan deze vraag is begin juni het team van Verkeersbureaus.info aangevuld met een nieuwe redactrice, Rianne Reyneveld.

Verkeersbureaus.info verwelkomt nieuwe redactrice

De vraag naar goede en betrouwbare informatie over de wereldwijde bestemmingen stijgt. Vakantiegangers bezoeken steeds vaker allerlei reis websites om zo aan inspiratie, tips en betrouwbare informatie over hun vakantiebestemming te komen. Verkeersbureaus.info is één van de websites die in deze behoefte wil voorzien. Om te voldoen aan de stijgende vraag naar kwalitatieve informatie is Rianne Reyneveld onlangs begonnen als redactrice. Rianne heeft veel ervaring als tekstschrijver voor verschillende online blogs. Daarnaast is zij een ervaren reiziger en heeft zij diverse landen in Europa, de USA en Azië bezocht. Zij zal het team komen versterken en een bijdrage leveren aan het toevoegen van kwalitatieve informatie over de grote variëteit aan bestemmingen op de website.

Uitgebreide en vernieuwde site

Verkeersbureaus.info heeft onlangs een facelift ondergaan waarmee de website overzichtelijker is geworden en de bezoeker sneller kan vinden wat hij zoekt. Ook is veel informatie toegevoegd aan de meer dan 150 landen waar Verkeersbureaus.info informatie over heeft. Onder andere de pagina’s over de Verenigde Staten en Canada zijn uitgebreid met nuttige informatie en handige links. Door het inzetten van reviews op de verschillende pagina’s helpen de bezoekers van verkeersbureaus.info andere bezoekers met nuttige informatie over een bestemming.

Wij zijn verheugd met de komst van Rianne als versterking van onze redactie en hopen zo te blijven voldoen aan de vraag naar betrouwbare informatie over verschillende reisbestemmingen. De komst van Rianne geeft ons de mogelijkheid om het huidige aanbod verder uit te breiden en zo onze bezoekers die informatie, inspiratie en tips te kunnen geven waar ze om vragen.

aldus Patrick Mulder, uitgever van Verkeersbureaus.info.

Over Verkeersbureaus.info

Verkeersbureaus.info verstrekt nuttige informatie over meer dan 150 landen en meer dan 100 steden, trekt maandelijks meer dan 12.000 bezoekers uit Nederland en heeft ruim 1.000 nieuwsbrief abonnees en groeit wekelijks.

Comments are closed.