Via Abu Dhabi naar wereldwijde bestemmingen

Via Abu Dhabi kunt u tot 18 juni 2012 vanaf Düsseldorf aantrekkelijke retourtickets kopen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Australië. Wereldsteden zoals Bangkok in Thailand of Johannesburg in Zuid-Afrika, droombestemmingen zoals de Seychellen of bestemmingen in de Golfstaten en Australië komen binnen handbereik. Door de samenwerking tussen airberlin en Etihad Airways gaat via het nieuwe knooppunt Abu Dhabi voor reizigers een wereld van nog meer reismogelijkheden open.

Aantrekkelijk vliegen vanaf Duitsland

Tot 18 juni 2012 kunnen passagiers tegen aantrekkelijke prijzen kennis maken met vluchten van airberlin en Etihad Airways. Deze aanbieding geldt voor vluchten vanaf talrijke Duitse luchthavens zoals Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt en München, van waaruit airberlin zelfs dagelijks non-stop naar Abu Dhabi vliegt.


 

Vluchten vanaf Düsseldorf binnen handbereik

Voor passagiers uit het naburige Nederland is vooral de luchthaven Düsseldorf International optimaal. Met meer dan 20.000 parkeerplaatsen biedt de luchthaven uitstekend comfort. Of het nu een zakelijke trip of een vakantiereis betreft, parkeren kan al vanaf 39 euro voor een week en vanaf 49 euro voor twee weken. Ook met de trein is de luchthaven Düsseldorf International snel en makkelijk bereikbaar. Via ieder Nederlands NS station kan men al vanaf 19 euro per enkele reis naar de luchthaven Düsseldorf International reizen. Boek nu uw treinticket.

Voordelig naar de Seychellen, Bangkok of Johannesburg

Zo is een snelle en comfortabele retourvlucht vanaf Düsseldorf via Abu Dhabi naar Mahé op de Seychellen met Etihad Airways, al mogelijk vanaf 755 euro all-in. Bangkok is al vanaf 573 euro en Johannesburg vanaf 606 euro all-in gedurende deze promotie beschikbaar. Passagiers die tijdens de boekingsperiode direct naar Abu Dhabi willen vliegen, kunnen dit al vanaf 449 euro all-in voor een retourvlucht.

Binnen een ruim uur naar Dubai

Wie vanaf Abu Dhabi naar het naburige emiraat Dubai wil reizen, kan direct op de internationale luchthaven van Abu Dhabi in de gratis shuttlebus met airconditioning stappen en bereikt binnen een ruim uur het centrum van Dubai evenals de Dubai Marina Mall. Passagiers die op de internationale luchthaven van Abu Dhabi willen overstappen, kunnen gebruik maken van het service-aanbod van Terminal 1 en Terminal 3, die speciaal voor Etihad Airways gebouwd is en in het voorjaar van 2009 werd geopend.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Abu Dhabi

 

Reviews lezen over Abu Dhabi

Meer informatie over Abu Dhabi vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Abu Dhabi. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Abu Dhabi

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.