‘Kom je buiten spelen’ bij Verkeersbureau Zweden

‘Kom je buiten spelen’ bij Verkeersbureau Zweden

De ruim 126.000 bezoekers van de Vakantiebeurs konden er niet omheen. De hele week trok de bijzondere toegangspoort, die speciaal door een houtbewerker uit hout uit Zweden is gehakt, veel aandacht.

De poort staat symbool voor de ingang naar de speeltuin die Midden-Zweden heet, omdat er zowel voor jong als oud vele avonturen te beleven zijn. Tijdens de Vakantiebeurs heeft het promotieteam van VisitSweden bijna 12.000 handboeken uitgedeeld en hiermee bijna 10% van het totaal aantal bezoekers van de beurs bereikt.

‘Kom je buiten spelen?’

De reacties van de bezoekers op de nieuwe campagne zijn uiteenlopend positief. De over all conslusie is dat de gemiddelde bezoeker van de Vakantiebeurs niet direct aan Midden-Zweden denkt om op vakantie te gaan, maar door deze campagne op een leuke manier is geattendeerd op de mogelijkheden. “Vooral het feit dat de kinderen alleen, maar ook samen met de ouders avonturen kunnen beleven maakt het aantrekkelijk”, aldus de reacties van verschillende bezoekers die naar de Zweden stand kwamen.


Veel mensen bij de poort naar Zweden

De hele week, maar vooral tijdens de kick off op dinsdag 10 januari, stonden letterlijk veel mensen stil bij de poort. Een houtbewerker legde toen de laatste hand aan de figuren op de poort met zijn motorzaag. Ook het handboek is goed ontvangen, vooral door ouders met jonge kinderen, voor wie deze campagne met name bedoeld is.
VisitSweden promoot met haar nieuwe campagne ‘Kom je buiten spelen?’de provincies Jämtland Härjedalen, The Heart of Sweden, Dalarna en Gävleborg, ook wel aangeduid als Midden-Zweden.

Sventje de eland

Bijna 10% van de mensen die de Vakantiebeurs hebben bezocht hebben ook het handboek voor avonturiers met tips van eland Sventje, ontvangen. Deze alleswetende mascotte van de campagne laat de lezer kennismaken met de geheimen van Midden-Zweden. Voor de kleinste avonturiers zit er ook een prijsvraag in het handboek. De leukste Sventje Look-a-Like wint een vakantie voor het hele gezin. De toegangspoort is gedurende de campagne nog te zien bij verschillende speelparadijzen in het land. Kijk op de website voor de locaties en activiteiten.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.