Grote belangstelling Discover America op Vakantiebeurs

Afgelopen dinsdag is op de Vakantiebeurs in Utrecht het Discover America Paviljoen officieel geopend door de Consul General van de Verenigde Staten, Julie Ruterbories. Het paviljoen, dat groter is dan ooit en alle mogelijke toeristische informatie biedt over de Verenigde Staten is op de Vakantiebeurs in Utrecht niet te missen. Het onlangs gelanceerde nieuwe logo van de USA is te zien op grote blauwe banners in Hal 1 van de Jaarbeurs om aan te geven waar de bezoekers hun reisinformatie over de Verenigde Staten kunnen halen.

TravelPlanner USA

De belangstelling voor het Discover America Paviljoen op de Vakantiebeurs is ook dit jaar weer groot. De nieuwe uitgave van de ‘Travel Planner USA‘, een handzaam basisgidsje speciaal voor beursbezoekers die zich willen oriënteren, vindt opnieuw gretig aftrek. Het eerste exemplaar werd tijdens de opening aangeboden aan de Consul General door Hanny Fluit van Target Travel Marketing, en bevat informatie over onder andere douane, paspoort, visum en vervoer in de USA.


Openingsspeech door Consul Generaal USA

In haar openingsspeech zei Julie Ruterbories erg enthousiast te zijn over het nieuwe logo en over de promotie van de Verenigde Staten in het Discover America Paviljoen. “Dit paviljoen speelt een sleutelrol in het bevorderen van het toerisme naar de USA en daarmee een beter begrip van en waardering voor Amerika en de Amerikanen”, zei de Consul General. “Zelfs in deze tijd waarin steeds meer ‘virtueel’ gebeurt, gaat er toch niets boven de USA zelf zien en beleven”, aldus Julie Ruterbories.

Groei aantal reizigers naar USA

De uitbreiding van het Paviljoen en de vernieuwde Travel Planner USA bevestigen de trend dat reizen naar de Verenigde Staten nog steeds een enorme belangstelling geniet

zegt Hanny Fluit. Het aantal reizigers uit Nederland naar de Verenigde Staten is in 2011 uitgekomen op ruim 600.000 en de verwachting is dat dit in 2012 zeker zal stijgen.

Het Discover America Paviljoen is nog tot en met zondag te bezoeken op de Vakantiebeurs in Hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht, waar ook de Travel Planner USA te verkrijgen is.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van USA

 

Reviews lezen over Amerika

Meer informatie over de USA vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar de Verenigde Staten. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Verenigde Staten

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.