Vakantiebeurs 2012

Zin in je zomervakantie? Bezoek de Vakantiebeurs 2012 en raak alvast in vakantiestemming met exotische hapjes en drankjes en de nieuwste reistrends. Van 11 tot en met 15 januari 2012 verandert Jaarbeurs Utrecht in een waar vakantieparadijs. Dé ideale voorbereiding op je onvergetelijke vakantie.

Bijna is het zover: de Vakantiebeurs 2012, het dagje uit met letterlijk ‘de wereld aan je voeten’. Het evenement, alweer de 42ste editie, is ‘s werelds grootste consumenten vakantiebeurs met jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgt de Vakantiebeurs volop voor vakantie-inspiratie met in deze editie ‘Een koffer vol ervaringen‘ als thema.

Wereldreis in één dag

Op de Vakantiebeurs maak je een wereldreis in één dag. De Vakantiebeurs telt zo’n 16 voetbalvelden met de nieuwste vakantietrends en vakan

Comments are closed.