Panama 1 van de Top bestemmingen 2012

Panamá 1 van de Top bestemmingen 2012

Het gerenommeerde reis magazine National Geographic Travel heeft onlangs Panama gekozen tot één van de Top bestemmingen 2012.

Panama het eco-wonderland

Panama wordt door het magazine ook wel beschreven als het Eco-Wonderland. Het land dat bekend staat om het Panamá-kanaal heeft veel meer te bieden dan cargo schepen en industriële havens. Wie een bezoek brengt aan dit relatief ongerepte land begrijpt direct waarom! De waanzinnige natuur, de gastvrije bevolking en de indrukwekkende cultuur zorgen ervoor dat je in één klap verliefd wordt op Panamá.

Panamá op de vakantiebeurs 2012

Over 1 maand staat de vakantiebeurs in Utrecht weer voor de deur. Ook Panama staat op de vakantiebeurs. Bezoek stand (03.C030) in hal 3 voor inspiratie voor uw reis naar Panamá. Laat weten dat je komt via de Facebook pagina!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Panama

 

Reviews lezen over Panamá

Meer informatie over Panamá vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Panamá. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Panamá

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.