Amerika maakt zich op voor de Vakantiebeurs

Amerika maakt zich op voor de Vakantiebeurs

Amerika zit sterk in de lift als verre bestemming volgens de recent gepubliceerde cijfers van OTTI (Office of Travel & Tourism). Ruim 400.000 Nederlanders hadden tot augustus de oversteek naar de USA gemaakt, een stijging van 6,6% ten opzichte van 2010. Van 10 tot en met 15 januari vindt de Jaarbeurs in Utrecht weer plaats en daar zal Amerika aanwezig zijn in het groots opgezette Amerika paviljoen.

Bigger & better

Hanny Fluit van Target Travel Marketing: “Het paviljoen is voor 2012 met ruim 20% gegroeid en bestrijkt nu maar liefst 650 m2. Wij merken dat niet alleen Amerika als vakantiebestemming enorm populair is, maar ook dat de exposanten ondanks de drukke januarimaand graag naar Utrecht komen om de consument te ontmoeten”.

Faces of America

Het officiële Discover America Paviljoen staat tijdens de komende Vakantiebeurs in het teken van de ‘Faces of America’. Hiermee laten de exposanten de geïnteresseerde consument graag de vele gezichten van Amerika zien. Naast vaste deelnemers uit voorgaande jaren, zoals o.a. Visit Florida, NYC & Company, Memphis & Mississippi, Alamo Autohuur, Las Vegas Travel Guide, Rocky Mountain International, Go Amerika en Travelhome, verwelkomt het paviljoen in 2012 ook veel nieuwkomers. Zo kunnen fietsliefhebbers terecht bij USA Fietstours en motorliefhebbers bij U.S. Bikers. Maar ook bekende namen als Hyatt Hotels en Virgin Atlantic presenteren zich in het paviljoen.

België ontdekt Amerika ook

Het Discover America paviljoen is van 2 tot en met 6 februari 2012 ook aanwezig op de Vakantiesalon in Brussel. Het Belgische Visit USA Comité heeft Target Travel Marketing aangesteld als paviljoenorganisator voor de grootste reisbeurs van België. Dat Amerika ook bij onze Zuiderburen volop in de belangstelling staat, blijkt wel uit het feit dat de beursorganisatie Noord-Amerika heeft aangewezen als een van de beursthema’s van de Vakantiesalon.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amerika

 

Reviews lezen over Amerika

Meer informatie over Amerika vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amerika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amerika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.