Spaanse vakanties steeds populairder

Vakanties naar Spanje en voral goedkope all-in vakanties naar Tenerife, waren afgelopen zomer enorm populair. ULookUBook.com verwijst naar cijfers van het Spaanse ministerie van Industrie, Toerisme en Commercie als bewijs voor deze trend.

Canarische eilanden massale stijging

Het rapport van het Ministerie kwam ook naar voren dat de Canarische Eilanden een enorme groei van meer dan 20 procent tussen januari en september toeristen had. Hetzelfde geldt voor de Balearische Eilanden, inclusief Mallorca en Ibiza, die een groei van meer dan 10 procent zagen.

Traditionele bestemmingen zagen golf in bezoeken

Ian Raine van ULookUBook.com, licht toe: “Dit jaar was de travel industrie in stroomversnelling en veel traditionele vakantie bestemmingen zagen een golf van bezoekers. Spanje had zeker een fantastisch jaar. Het land is altijd al populair geweest bij mensen die er in de zomermaanden tussenuit wilden, en dit jaar keerden weer veel mensen terug naar veelzijdig Spanje.
Als de winter nadert ziet het land een stijging in het aantal mensen wat op zoek is naar een plek om te overwinteren zoals Tenerife of andere winter zon bestemmingen. Spanje heeft veel tijd geinvesteerd in het toerisme en de aandacht lijkt zich eindelijk uit te betalen.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.