Gezond genieten in de Achterhoek

Deze herfst staat de Achterhoek in het teken van ‘Gezond genieten’. Er is nu een kleurrijk boekje ‘De geur van de herfst in de Achterhoek’, met een keur aan aantrekkelijke activiteiten voor de herfstperiode. Culinair genieten, bijzonder overnachten, gezonde activiteiten, spiritualiteit-wellness en uiteraard genieten van de streekproducten van de Achterhoek. Het boekje is gratis verkrijgbaar bij VVV’s en toeristische bedrijven in de Achterhoek en ook te bestellen via de bijbehorende website www.gezondgenietenindeachterhoek.nl.

Bijzondere arrangementen in de Achterhoek

In het boekje en op de website vind je een scala aan tips om er op uit te trekken in de prachtige Achterhoek. Onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, naar gelang je interesses. Wat het geheel extra aantrekkelijk maakt is de vermelding van bijzondere arrangementen, aangeboden door de toeristische bedrijven in de Achterhoek. Vriendelijk geprijsd en met verrassende combinaties door nieuwe samenwerkingsvormen tussen de ondernemers. De campinghouder werkt bijvoorbeeld samen met het restaurant om de hoek en de hotelier met de wellnessboerderij iets verderop. Je hebt de mogelijkheid op zoek te gaan naar je verborgen creatieve talenten maar ook een geestelijke healing in een meditatiecentrum maakt deel uit van het aanbod. Herfst in de Achterhoek betekent ook culinair genieten: kookworkshops, groenten eten uit de kasteeltuin en uiteraard genieten van de vele streekproducten van de Achterhoek. Kortom, ECHT genieten, ECHT Achterhoek.

 

 

Evenementen

Het informatieboekje en de website bevatten ook een groot aantal aantrekkelijke evenementen die een verblijf deze herfst in de Achterhoek nog aangenamer maken, want in de streek wordt veel georganiseerd. Van herfstfairs tot natuurwandelingen en van culturele middagen tot survivals.

Geniet in het bos in de Achterhoek

Sfeervolle website

De website www.gezondgenietenindeachterhoek.nl geeft de sfeer van de streek in optima forma weer. Mooie sfeerbeelden, handige tips en natuurlijk kant-en-klare arrangementen die direct kunnen worden gereserveerd.

Winterboekje

Half november zal er opnieuw een boekje verschijnen, maar dan met tips voor de winterperiode. Ook dat is dan gratis af te halen bij de VVV’s in Achterhoek en toeristische bedrijven en tevens te bestellen via de website.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Achterhoek

 

Reviews lezen over de Achterhoek

Meer informatie over de Achterhoek vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar de Achterhoek. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.