Denver nieuwe bestemming voor Icelandair

In de periode 2 juni tot 18 september 2012 zal Icelandair wekelijks vier vluchten uitvoeren van Keflavik naar Denver International Airport. Op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag zal er een verbinding vanaf Amsterdam via IJsland zijn. Passagiers kunnen kiezen voor een overstap van 1.35u. of voor een stopover op IJsland als kennismaking met het noordelijk gelegen eiland

Denver 9e vliegbestemming

Denver is de negende bestemming van Icelandair binnen Noord-Amerika. Overige bestemmingen zijn New York, Boston, Washingon DC, Seattle, Minneapolis en Orlando in de Verenigde Staten en Toronto en Halifax in Canada.

 

 

Naast een nieuwe bestemming zal het aantal vluchten vanaf Amsterdam in zomer 2012 toenemen van 10 vluchten naar 12 vluchten per week. Naast de dagelijkse middagvlucht vanaf Amsterdam naar Keflavik zullen er 5 avondvluchten beschikbaar zijn.

Nog nooit zoveel vluchten vanaf Amsterdam

´Nog nooit eerder heeft Icelandair zoveel vluchten vanaf Amsterdam gehad. Met de uitbreiding in Amerika en de interesse in IJsland op de Nederlandse markt zien wij het positief tegemoet`, aldus Manon ten Have, Sales & Marketingmanager The Netherlands. `Wij hopen dat veel IJslandreizigers de avondvluchten zullen boeken, zodat de middagvluchten voor Amerikapassagiers beschikbaar zijn`.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Denver

 

Reviews lezen over Denver

Meer informatie over Denver vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Denver. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.