Jordan Tourism Board lanceert Treasure Hunt campagne

Jordan Tourism Board lanceert Treasure Hunt campagne

De Jordan Tourism Board is verheugd met de kick-off van haar Treasure Hunt promotiecampagne. Een nieuwe game en tevens website boordevol tips, ervaringen en belevenissen in Jordanië staat centraal in de Treasure Hunt. Met het begin van de campagne wordt ook uitgekeken naar 2012, een belangrijk jubileumjaar voor Jordanië. In 2012 is het namelijk 200 jaar geleden dat de roze stad Petra herontdekt werd.

Jordaanse schatten

Door de Treasure Hunt Game van het verkeersbureau van Jordanie online te spelen kunnen deelnemers prijzen winnen zoals heerlijke Dode Zee producten van Dolmen Dead Sea Products maar ook vouchers en zelfs een echt klompje goud dat speciaal ontworpen is voor deze campagne, ter ere van Petra’s jubileum. De grote prijs is natuurlijk de echte ‘schat’. Nadat alle levels van de game zijn doorlopen worden deelnemers opgenomen in een tombola voor het winnen van een echte pond goud! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het grote jubileumfeest in Petra in augustus 2012.

Impact campagne

De Treasure Hunt campagne loopt voornamelijk online op de Visit Jordan website maar ook op toeristische en reisgerelateerde websites door heel Europa. Naast de online inspanningen is er een outdoor- en printcampagne om de Treasure Hunt te ondersteunen. Voor de Jordan Tourism Board is dit de eerste keer dat een campagne tegelijkertijd in meerdere Europese landen loopt en verwacht wordt dat deze campagne de grootste impact tot dusver zal hebben.

Wereldwijde Hunt

De Treasure Hunt campagne is gericht op Europa maar natuurlijk kunnen deelnemers van over de hele wereld online meedoen. Jordan Tourism Board moedigt iedereen aan om de game te spelen en zo meer over Jordanië te weten te komen. Ervaar de talloze mogelijkheden online maar natuurlijk ook ‘live’ door zelf naar Jordanië te gaan en deel uit te maken van de bijzondere festiviteiten voor Petra!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanie

 

Reviews lezen over Jordanie

Meer informatie over Jordanie vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jordanie. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.