Gratis skiën voor kinderen in Silberregion Karwendel

Gratis skiën voor kinderen in Silberregion Karwendel

De Tiroler Silberregion Karwendel maakt het families wel heel aantrekkelijk om met de kleintjes op wintersport te gaan. Om de kinderen de mogelijkheid te geven om goed te leren skiën, biedt Silberregion Karwendel, bij een verblijf van minimaal een week, de skilessen, de materiaalhuur en de skipas voor de beginnersliften, gratis aan.

Kinderen van 4 tot 12 jaar

De gratis kinderskilessen voor kinderen van 4 tot 12 jaar worden gegeven op verschillende locaties in de regio zodat er op elk gewenst niveau geskied kan worden. Aan het einde van de week worden natuurlijk de lessen afgesloten met een laatste race en deelt de bergmascotte ‘Karwendolin’ de medailles uit. De gratis kinderskilessen van twee uur per dag vinden plaats van 18 december 2011 tot 24 december 2011, van 2 januari 2012 tot 4 maart 2012 en van 13 maart 2012 tot 26 maart 2012.


Ook gratis skiles voor actieve 50-plussers

De Tiroler Silberregion Karwendel introduceert tevens gratis skilessen, materiaalhuur en skipassen aan voor wintersporters van 50 jaar en ouder. Een perfect moment voor actieve 50-plussers om onder leiding van professionele instructeurs het skiën te leren. De gratis skilessen van 2 uur per dag worden gegeven op doordeweekse dagen in de weken van 9 tot 13 januari 2012 en 16 tot 20 januari 2012 bij een verblijf van zondag tot vrijdag.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Comments are closed.