Mountain Adventure Weeks in Tiroler Zugspitz Arena

Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena staat tot medio oktober geheel in het teken van de ‘Mountain Adventure Weeks’. Tijdens deze weken nodigt de Zugspitz Arena haar gasten uit voor gratis begeleide bergtochten door de herfstachtige bergwereld aan de zonzijde van de Zugspitze en heerlijke culinaire evenementen met typisch Tiroler specialiteiten.

Bergtochten en culinaire evenementen

Tot 16 oktober kunnen de gasten rekenen op een gevarieerd programma van bergtochten, culinaire evenementen, hutavonden met live muziek en zeer aantrekkelijk geprijsde arrangementen. Alle tochten die door de regionale partners worden aangeboden zijn tot 16 oktober gratis. Een Z-ticket voor de liften, boot- en busvervoer wordt aangeboden voor € 37,-. Met dit ticket heeft men ook toegang tot zwembaden en andere vrijetijdsbestedingen. Een overzicht met het gevarieerde programma en data kunt u vinden op zugspitzarena.com. Het verkeersbureau van Tirol nodigt u uit om langs te komen!

Avontuurlijke bergtochten

De ervaren gidsen van Bergsport Total bieden dagelijks twee begeleide bergtochten aan. Er is voor ieder wat wils. Ga op een spannende ontdekkingsreis naar de overblijfselen van het mijnverleden of maak een tocht naar een biologische boerderij. Ook een klimavontuur in de Lechtaler Alpen behoort tot de mogelijkheden. De deelname is gratis voor gasten bij een boeking voor minimaal zeven nachten voor twee personen bij de deelnemende partners.

Oostenrijkse zijde

De Tiroler Zugspitz Arena ligt aan de Oostenrijkse zijde van de Zugspitze. Het gebeid bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De regio ligt dicht bij de Duitse grens en kan dus tolvrij worden aangereden. Ideaal voor gezinnen: het Z-Ticket. Hiermee heeft men niet alleen toegang tot de liften, maar ook openbaar vervoer, de entree voor verschillende zwembaden en de langste zomerrodelbaan van Tirol.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.