Verkeersbureau Noorwegen op 50+ beurs

Ontmoet verkeersbureau Noorwegen op de 50 plus beurs

Van 12 tot en met 18 september vindt weer de jaarlijkse 50 plus beurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. VisitNorway.nl is natuurlijk ook aanwezig met representanten uit vrijwel alle Noorse regio’s. Dit is de perfecte gelegenheid om informatie in te winnen en alvast een voorproefje te krijgen van de mogelijkheden voor vakantie in Noorwegen.

Noorwegen is leven in de natuur

In Noorwegen leeft men in de natuur en u wordt uitgenodigd om daar deel van uit te maken! Wie wil er niet wandelen in Jotunheimen of muskosossen spotten in het Dovrefjell Nationaal Park? U ontmoet in het noorden rendieren en hun Sami-herders, en wordt ‘s avonds misschien wel verrast door het Noorderlicht. Vanuit Trondheim loopt u het Noorse pelgrimspad, en aan de westkust ziet u de fjorden die Noorwegen zo geliefd maken. In Sørlandet aan de zuidkust ligt de zogenaamde Noorse Riviera, met strandjes, bootjes en idyllisch wit geschilderde huisjes. Voor wie liever op zee reist is de Hurtigruten een aanrader. Deze authentieke, van oorsprong post- en goederenschip vaart van Bergen naar Kirkenes aan de Russische grens in vijf dagen.


VisitNorway.nl is te vinden in hal 8C.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Noorwegen

 

Reviews lezen over Noorwegen

Meer informatie over Noorwegen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Noorwegen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.