VVV Den Haag: gezond eten bij Exki

VVV Den Haag: gezond eten bij Exki

Aan het Plein in Den Haag vond afgelopen donderdag, 14 juli, de officiële opening plaats van EXKi. Dit van oorsprong Belgische concept heeft inmiddels 51 vestigingen in steden als Brussel, Parijs, Milaan en Luxemburg. Gelukkig kunnen we in Nederland nu ook genieten van de gezonde en lekkere dagverse producten. De genodigden konden niet alleen het mooie pand met 90 zitplaatsen bewonderen, maar kregen bovendien de mogelijkheid om de (h)eerlijke broodjes, soepen en quiches te proeven die het concept te bieden heeft.

Zeven dagen per week in Den Haag

Frank Geerts, ambassadeur van België in Nederland, opende de Haagse vestiging officieel. Vervolgens werden eigenaren Joep van Haaften en Servaas Vehmeijer nog toegesproken door Frédéric Rouvez (één van de drie grondleggers van het concept). Voetbaltrainer Dick Advocaat was ook aanwezig en heeft veel vertrouwen in zowel het ondernemersduo als het concept. Vanaf heden is EXKi zeven dagen per week geopend en liggen er ieder moment van de dag verse producten in de schappen.


Genieten van een dagje uit in Den Haag bij EXKI

Originele recepten

Om de gasten iedere dag weer te verrassen met originele en gezonde recepten, werkt EXKi samen met de gerenommeerde ‘groentekok’ Frank Fol. Zo heeft hij speciaal voor EXKi, als vervanging voor boter en mayonaise, de beroemde ‘Légumaise’ gecreëerd. Een spread die net zo smeuïg is als mayonaise maar 4x minder olie bevat en voor 80% uit groenten bestaat. Daarnaast verandert EXKi de menukaart ieder half jaar, aansluitend op het seizoen.

EXKi
Plein 11
2511 CR Den Haag
tel: 070- 7370740

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Haag

 

Reviews lezen over Den Haag en Exki

Meer informatie over Den Haag vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.