Nieuwe website voor Duits Verkeersbureau

Nieuwe website voor Duits Verkeersbureau

Nog net voordat Nederland weer massaal met vakantie gaat heeft het Duitse Verkeersbureau haar nieuwe website www.germany.travel gelanceerd. Op de nieuwe website zijn o.a. prachtige foto’s, compacte informatie, een evenementenkalender en een overzichtelijke interactieve kaart te vinden.

Helemaal van deze tijd

Vooral de interactieve kaart is een aanwinst. Hierop is namelijk het vakantieaanbod in de deelstaten, regio’s en steden in één oogopslag te zien. De website voldoet verder aan alle eisen van deze tijd. Zo is het mogelijk om met een klik alle info ook meteen met vrienden te delen en is de nieuwe website tevens geschikt voor smartphones en tablet-pc’s!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Duitsland

 

Reviews lezen over Duitsland

Meer informatie over Duitsland vindt u op Zoover.nl . Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Duitsland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.