Mobiele website VVV Maastricht uitgebreid

Mobiele website VVV Maastricht uitgebreid

Samen met Zicht op Maastricht presenteerde VVV Maastricht afgelopen december de mobiele website www.maastrichtmap.nl waarmee bezoekers van de Maastrichtste binnenstad historische én toeristische informatie op hun mobiele telefoon kunnen krijgen. Naar aanleiding van de vandaag geopende internationale kunstbeurs TEFAF is de functionaliteit van de website nu verder uitgebreid.

Viertalige versie interactieve kaart Maastricht

De nieuwe versie van MaastrichtMap is volledig viertalig: naast het Nederlands zijn er een Engelse, Franse en Duitse versie. Ook de filmpjes in de site zijn in deze vier talen beschikbaar. Sinds kort is ook de informatie van het Maastrichts Uitburo – real-time – in MaastrichtMap op te vragen. Bezoekers kunnen dus op hun mobiel op elk moment opvragen wat er waar in de stad te doen is en hoe laat. Ten behoeve van TEFAF is een aparte informatielaag toegevoegd, die onder andere informatie geeft over de TEFAF Parade en het programma van het duringtefaf festival. Tenslotte is de applicatie nu ook in de App Store voor de iPhone en iPad als app te downloaden.

Handige informatie voor een citytrip naar Maastricht

Met een toegankelijke presentatie-combinatie van historische én toeristische informatie, wordt de kwaliteit van dienstverlening aan bezoekers van de binnenstad sterk verbeterd. Zowel historische informatie uit ZichtopMaastricht, als praktische informatie over shoppen, horeca, hotels in Maastricht en parkeergarages kan ter plekke worden opgeroepen.

 

Meer informatie bij de VVV van Maastricht

Comments are closed.