Ierland Tourisme lanceert vandaag Ireland Town

Ierland Tourisme lanceert vandaag Ireland Town

Op 17 maart viert Ierland St. Patrick’s Day. De dag dat over de hele wereld Ieren, Ierse nazaten en Ierland fans de sterfdag van de patroonheilige St. Patrick vieren. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met het vandaag gelanceerde Facebook spel: “Ireland Town”. Een nieuw innovatief platform op Facebook dat je samen met je vrienden kunt spelen. Punten verdienen betekent natuurlijk ook prijzen verdienen. De hoofdprijs: een luxe reis naar Ierland.

Win een luxe reis naar Ierland voor 2 personen

Ireland Town is een fantastisch spel dat speciaal is ontwikkeld om op een nieuwe, innovatieve en leuke manier een voorproefje van Ierland te krijgen. Door deel te nemen aan Ireland Town, kunnen spelers hun eigen stad en toeristische attracties bouwen. Ook kunnen er ansichtkaarten worden verstuurd aan je Facebook vrienden. “Dit is een fantastische nieuwe manier om te laten zien wat Ierland als vakantiebestemming te bieden heeft, je bent zelf de schepper van je perfecte eigen Ierse stad, je kunt je eigen ‘thatched cottages’ bouwen, je eigen bier brouwen om in je eigen café te verkopen, deelnemen aan een muzieksessie en alle delen van het eiland bezoeken”, aldus Karen van der Horst, plaatsvervangend Marketing Manager in Amsterdam.

Innovatief oriënteren op je reis

Ierland Toerisme is het eerste Nationale Toerismebureau dat een social game lanceert. Het borduurt voort op het enorme succes van online spellen als FarmVille en CityVille, die ook in Nederland grote populariteit genieten. “De social game is een nieuwe manier om potentiële vakantiegangers te betrekken bij de ervaring van een vakantie in Ierland. Ierland Toerisme is continu op zoek naar nieuwe manieren om vakantiegangers te bereiken en sociale media lenen zich hier erg goed voor. Mensen die in 2011 naar Ierland willen reizen, kunnen van deze innovatieve manier gebruikmaken om zich te oriënteren.” aldus Mark Henry, Algemene Directeur Marketing van Ierland Toerisme.

Totale Ierland experience op één dag

Wil jij ook de totale Ierland experience ervaren? Bezoek dan nu de prachtige Giants Causeway, of de geboorteplaats van de Titanic. Tussendoor ‘kus je de Blarney stone’ , bewonder je het uitzicht van de Cliffs of Moher, ga je vissen in Sligo, of bezoek je het Unesco werelderfgoed Newgrange . Je kunt natuurlijk ook meedoen met de St. Patrick’s day Parade in Dublin, en dat allemaal op één dag!

Om Ireland Town te spelen en kans te maken een reis naar Ierland, log je in op de Facebook pagina www.facebook.com/Ierland

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ierland

 

Comments are closed.