Nederlandse Waddeneilanden in de spotlights

Nederlandse Waddeneilanden in de spotlights


De duinen, stranden en pittoreske dorpjes van de Friese Waddeneilanden vormen het decor voor een nieuwe TV reeks waarin bekende Nederlanders op tournee gaan langs de eilanden. ‘Tour de Wadden’ wordt mede mogelijk gemaakt door verkeersbureau Fryslân Marketing en wordt vanaf woensdag 2 maart in een reeks van zes afleveringen uitgezonden als onderdeel van het lifestyleprogramma 4Me op RTL4 om 16:30 uur.

Het ultieme eilandgevoel

Chimène van Oosterhout en Bas Westerweel bezoeken de mooiste natuurgebieden, maken strandwandelingen op de uitgestrekte strandvlaktes en gaan op zoek naar het ultieme eilandgevoel van de eilanders en bekende Nederlanders. De reeks besteedt aandacht aan de rijke eilandgeschiedenis aan de hand van kleurrijke verhalen van markante eilandbewoners. Chimène gaat elke aflevering op pad met een bekende Nederlander die zijn/haar bijzondere plekken laat zien op Terschelling, Ameland, Vlieland of Schiermonnikoog.

Bekijk voor meer informatie ook de Verkeersbureaus en VVV’s in Nederland.

 

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse Waddeneilanden op www.beleefFriesland.nl en www.Wadden.nl

Comments are closed.