Ontdek New York per fiets met Bike and Roll

Ontdek New York per fiets met Bike and Roll


Bike and Roll NYC biedt in 2011 vanaf diverse locaties fietshuur en -excursies aan in New York City. Maar liefst vier nieuwe locaties in Tavern on the Green, East River Park, Highbridge Park en West Harlem Piers Park werden toegevoegd aan de vijf bestaande locaties en mogelijk is Bike and Roll binnenkort ook in Brooklyn te vinden.

Perfect voor families

Vanuit het nieuwe bezoekerscentrum in Tavern on the Green biedt Bike and Roll een groot aanbod huurfietsen die perfect zijn om Central Park mee te verkennen. Er zijn ook kinderfietsen, kinderzitjes en zogenaamde ‘tagalongs’ beschikbaar, dus de hele familie kan samen op pad. Vanaf deze locatie starten en eindigen tevens begeleide fietstours door Central Park.

Best bewaarde geheim van NYC

Verder noordwaarts, in Highbridge Park, ligt het best bewaarde geheim van New York – het enige legale mountainbike parcours van Manhattan. Met de grote selectie mountainbikes en toebehoren die Bike and Roll NYC hier aanbiedt, kunnen actieve New Yorkers en bezoekers zich helemaal uitleven. Deze verhuurlocatie ligt heel gunstig aan het begin van het parcours, op slechts enkele minuten per subway vanaf midtown.

Flexibel

Een van de voordelen van het huren van een fiets bij Bike and Roll NYC is de Day Pass, die bij iedere verhuurlocatie kan worden aangeschaft. Een Day Pass kost normaal $49 voor volwassenen en $30 voor kinderen t/m 12 jaar en geeft korting op een groot aantal toeristische attracties. Voor $5 extra is het mogelijk om gedurende de hele dag je fiets, fietshelm, slot en routekaart bij elke vestiging op te halen of weer in te leveren. Even shoppen of een museum bezoeken zonder al je fietsspullen? Geen probleem! Je levert gewoon alles in op de ene locatie en haalt vervolgens op een andere locatie alles weer op om je sightseeing tocht te vervolgen.

Fietsexcursies

Bike and Roll biedt begeleide fietsexcursies aan vanaf Pier 84, Battery Park en Tavern on the Green. Op alle locaties kan men kiezen uit een groot aanbod uitstekende huurfietsen, van beach cruisers tot aan racefietsen, tandems en kinderfietsen. Fietshuur is mogelijk per uur, 4 uur, dag of week. Privé tours met gids zijn mogelijk vanaf elke locatie en zelfs op locaties naar keuze.

Kijk voor meer informatie over de huurfietsen, excursies en aanbiedingen van Bike and Roll op www.bikeandroll.com.
Kijk voor meer informatie over New York op Verkeersbureaus en VVV’s in New York.

Comments are closed.