Vakantiebeurs: Darten voor het goede doel bij 4U-from.me

De Vakantiebeurs in Utrecht is weer van start gegaan. Care Plus maakt van deze gelegenheid gebruik haar gloednieuwe 4U campagne te introduceren: een programma waarin reizigers op de laatste dag van hun vakantie hun reisapotheek achterlaten bij de lokale bevolking. De lancering van de campagne gaat gepaard met een Afrikaans Dartspel, waarvan de opbrengst naar stichting Malaria No More gaat.

Darten voor het goede doel

Iedereen kan meedoen aan de dart-actie. In de speciale 4U stand op de Wereldmarkt in hal 2 kunnen bezoekers voor € 2,00 drie dartpijltjes kopen, een bedrag dat direct naar stichting Malaria No More gaat. Er wordt niet gemikt op klassieke dartschijven, maar een grote kaart van Afrika met logo’s van 4U erop. Wie zijn pijl op een logo weet te mikken, wint een mooi 4U T-shirt.

4U campagne

Met de 4U campagne speelt de organisatie in op de populaire reistrend Social Travel. Na te hebben genoten van een heerlijke vakantie of rondreis, voelen veel mensen de behoefte iets terug te doen voor het land en haar bevolking. Met de 4U campagne stimuleert Tropenzorg® de vakantieganger hun reisapotheek achter te laten bij de lokale bevolking. Het Care Plus® Mosquito Net, een First Aid Kit, zonnebrand of muggenspray krijgt op deze manier een tweede leven bij mensen die het het hardst nodig hebben. En de reiziger? Die gaat met een goed gevoel en een lichte koffer weer terug naar huis.

4U Community


Als onderdeel van het 4U programma is een website gelanceerd: www.4U-from.me. Deelnemende reizigers kunnen toetreden tot de 4U Community en hier hun ervaringen delen door een blog te schrijven of een filmpje te maken. Hiermee worden andere reizigers geënthousiasmeerd om ook deel te nemen aan het 4U programma. In dit kader zullen ook sociale media – zoals Facebook en Twitter– worden ingezet. Ook leuk: Care Plus® heeft sinds kort een Reisapotheek iPhone en iPad App. Als jij die bij de 4U stand installeert op je iPad of iPhone, ligt er een presentje klaar!

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

Comments are closed.