Evenementen Vakdag vakantiebeurs 2011 Jaarbeurs

Evenementen Vakdag vakantiebeurs 2011 Jaarbeurs

Elk jaar organiseert de vakantiebeurs een vakdag. Ook dit jaar vindt de vakdag traditioneel plaats op de dinsdag voordat de Vakantiebeurs begint. Dit jaar is dat op dinsdag 11 januari 2011. Op deze vakdag ontmoeten de vertegenwoordigers van verkeersbureaus, lokale verkeersbureaus, VVV’s, touroperators, reisagenten elkaar om te netwerken en business te bespreken

Geplande evenementen op de Vakdag Vakantiebeurs

Omdat de bezoekers van onze website niet alleen reizigers zijn die op zoek zijn naar contactinformatie van een verkeersbureau of VVV, of reisinformatie over een bepaald land, maar ook mensen uit die reiswereld zelf heeft verkeersbureaus.info een lijst gemaakt van evenementen op de Vakdag op dinsdag 11 januari 2011.

 

 

Doorlopende evenmenten

 

Meer informatie op de site van de Vakantiebeurs

Comments are closed.