Kom naar Amerika op de Vakantiebeurs

Kom naar Amerika op de Vakantiebeurs

In de tweede week van januari is het officiële Discover America Paviljoen weer present op de Vakantiebeurs in Utrecht. De bezoeker kan hier terecht voor rondreizen, camperreizen, kampeerreizen, stedentrips en nog veel meer! Vertegenwoordigers van een groot aantal Amerikaanse staten en steden zoals Florida, Wyoming, Tennessee, New York en Washington D.C. informeren bezoekers graag over hun prachtige bestemming. Diverse touroperators bieden reizen naar en door Amerika aan, vaak helemaal op maat gemaakt. Geen beter moment dus voor de consument om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Goed geïnformeerd op reis naar Amerika

Na het succes van vorig jaar kunnen bezoekers ook nu weer een gratis Travel Planner USA ophalen bij de informatiebalie van het paviljoen. Alle informatie die een reiziger naar Amerika nodig heeft, is hierin overzichtelijk bij elkaar gebracht. Daarnaast wordt ook de officiële Discover America Guide uitgedeeld en zullen er mensen aanwezig zijn van de Amerikaanse overheid om Amerikagangers te informeren over het visumaanvraagsysteem ESTA.

Een gokje wagen met Black Jack

Na een goed gesprek bij een van de deelnemers in het paviljoen krijgt de bezoeker alvast wat Amerikaanse Dollars om in de stemming te komen. Deze speciale Dollars kunnen ingezet worden bij de Black Jack tafel in het paviljoen waar elke dag leuke prijzen te winnen zijn. Tevens heeft het paviljoen dit jaar ook een echte eyecatcher; een gele Amerikaanse schoolbus!

Tip: neem de ingang vanaf P1

Kleine tip voor bezoekers van het Discover America Paviljoen: gebruik de ingang vanaf P1. Vanaf het Centraal Station is dit de eerste ingang van het complex, meteen aan de rechterkant. Korte wachtrijen en directe toegang tot Hal 1, de Hal van de Verre Bestemmingen is het voordeel. Vlak achter de kassa’s van deze ingang vindt men het Discover America Paviljoen.

Tip: Met korting naar de vakantiebeurs?

Wilt u met korting naar de vakantiebeurs in Utrecht? Als u kaarten bestelt loopt de korting op tot €7,50 per persoon. U bestelt kortingskaarten vakantiebeurs hier.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van USA

Comments are closed.