REIZEN Magazine lanceert tweede editie iPad app

REIZEN Magazine lanceert tweede editie iPad app

REIZEN Magazine heeft vanaf vandaag zijn tweede ‘app’ in de iPad-store staan. De app is een digitale vertaling van het papieren magazine aangevuld met extra beelden, films en doorkliks naar nuttige sites. De eerste app is onderworpen aan een uitgebreid eyetrack-onderzoek waarbij met een camera wordt gekeken waar op het scherm de gebruiker kijkt en klikt. De conclusies uit het onderzoek zijn verwerkt in de tweede app.

Verbeterde versie iPad applicatie

Uit het Eye-tracking onderzoek bleek dat een aantal elementen niet zo intuïtief was als van tevoren gedacht. Sommige belangrijke bedieningsknoppen werden bijvoorbeeld door veel mensen niet gebruikt. Hier zijn andere oplossingen voor gevonden. Naar aanleiding van het onderzoek is er bovendien kritisch gekeken naar de grootte van het bestand omdat gebruikers er in hun beoordeling melding van maken dat het downloaden lang duurde.
De REIZEN Magazine iPad app kost € 1,59 en is te hier downloaden. In deze editie onder andere aandacht voor Rome, pubplezier in Dublin, Laos op de bonnefooi en een heerlijk Grieks eilandentrio. Bovendien test REIZEN Magazine een aantal ideale Reiscamera’s.
REIZEN Magazine is hét reisblad van Nederland. Het maandblad richt zich op de individuele vakantieganger die jaarlijks meerdere vakanties houdt; van wandeltrip tot stedenreis en van dichtbij- tot droombestemming. Geen platgetreden paden. REIZEN Magazine is altijd op zoek naar originele vakanties voor ervaren reizigers.

Meer informatie bij de ANWB / Reizen Magazine

Comments are closed.