Campinglife Camping van het jaar ligt in Italië

Campinglife Camping van het jaar ligt in Italië


Camping Due Laghi is winnaar geworden van de internationale verkiezing van Campinglife Campsite of the Year 2010. De wedstrijd werd georganiseerd door Campinglife, bekend van het gelijknamige RTL4 televisieprogramma, campinggids, website en magazine.De verkiezing is een internationale wedstrijd waarbij duizenden kampeerders uit heel Europa campings beoordelen. Er kunnen punten worden gegeven voor zaken als ligging, voorzieningen, onderhoud van het sanitair en klantvriendelijkheid van het personeel.

Uitslag

Camping Due Laghi in het Noord-Italiaanse Lévico Terme werd dit seizoen door de klanten als beste beoordeeld met een gemiddelde score van 9,71. Tweede werd de Oostenrijkse Camping Seeblick Toni in Kramsach (Tirol) met een score van 9,46 en met 9,44 werd de Nederlandse camping Julianahoeve in Renesse (Zeeland) derde.

Consumenten-beoordeling

Juist omdat het een consumenten-beoordeling betreft zijn campings zeer gebrand op een goede score in deze verkiezing. Vorig jaar ging de titel naar de Franse camping l’Ardechois in Vallon-Pont-d’Arc. Voor camping Seeblick Toni is het de tweede top-drie notering in successie; vorig jaar eindigde de camping op de derde plaats.

 

Meer informatie over Italië bij het Verkeersbureaus en VVV van Italie

Comments are closed.