VisitDenmark lanceert prijsvraag ‘Kopenhagen in Kerstsfeer’

Win een weekendtrip naar kerststad Kopenhagen

Win een weekendtrip naar kerststad Kopenhagen en neem je eigen Deense kerstboom mee naar huis!
VisitDenmark, het officiële verkeersbureau van Denemarken, schrijft een prijsvraag uit ter promotie van de Deense hoofdstad als citytripbestemming. Deelnemers maken kans op een weekend naar kerststad Kopenhagen voor twee personen, inclusief een echte Deense kerstboom voor thuis.

Win een weekendtrip naar kerststad Kopenhagen en haal je eigen kerstboom op

Wie graag de kerstsfeer in de Deense hoofdstad Kopenhagen zou willen proeven, kan meedoen met de prijsvraag die VisitDenmark samen met Scandinavian Airlines organiseert. Degene die het juiste antwoord geeft op twee vragen, maakt kans op een weekend voor twee personen naar kerststad Kopenhagen.
De winnaars vliegen op 10 december a.s. met Scandinavian Airlines naar Kopenhagen en verblijven twee nachten in het gloednieuwe Tivoli Hotel in het centrum van de stad. Er liggen twee Copenhagen Cards klaar voor gratis toegang tot openbaar vervoer en tal van musea en attracties in en rond Kopenhagen. Bovendien gaan de gelukkige winnaars met een huurauto van Europcar bij een Deense boerderij een kerstboom voor thuis ophalen.
De actie loopt tot en met 28 november 2010. Winnaars krijgen vóór 1 december bericht.

Grote kerstmarkt in sfeervol park Tivoli

In de aanloop naar Kerstmis hangt er een sprookjesachtige sfeer in Kopenhagen. De straten zijn versierd met dennentakken, typisch Deense harten en talloze lichtjes. De jaarlijkse grote kerstmarkt in het centraal gelegen sfeervolle park Tivoli is een must. Overal zie je kraampjes met Deense lekkernijen, kerstdecoraties en (handgemaakte) cadeaus. Ook de gedekte kersttafels bij Royal Copenhagen zijn een bron van inspiratie, net als de kerstafdelingen in de grote Deense warenhuizen.

Meer informatie over de prijsvraag, deelname, voorwaarden en Denemarken in kerstsfeer: www.visitdenmark.nl/kerst

Comments are closed.