Toename vluchten voor Icelandair zomer 2011

Toename vluchten voor Icelandair zomer 2011

Vanaf zomer 2011 zal het aantal vluchten van Icelandair toenemen van negen naar tien vluchten per week van Amsterdam naar IJsland. Afgelopen zomer bestond het vluchtschema uit zeven dagelijkse middagvluchten en twee avondvluchten. In 2011 zal een extra avondvlucht ingezet worden, dit meldt het verkeersbureau van IJsland

Gezien de positieve ontwikkelingen voor reizen naar IJsland, de Verenigde Staten en Canada is besloten om een extra avondvlucht aan het routenetwerk toe te voegen. Icelandair wil met deze de avondvluchten voornamelijk IJsland passagiers interesseren, zodat middagvluchten voldoende beschikbaarheid bieden aan passagiers die door willen vliegen naar Amerika en Canada.

Volgend jaar 30 bestemmingen

Met toename in vluchten naar New York, Boston, Seattle, Toronto, Halifax, Parijs, Frankfurt, Amsterdam, Stockholm, Brussel en Helsinki, alsmede het toevoegen van vluchten naar Billund, Gothenburg, Hamburg en Alicante, vliegt Icelandair volgend jaar naar 30 bestemmingen. Tijdens het hoogseizoen zullen er 182 vluchten per week worden uitgevoerd, dagelijks 26 vertrekken en aankomsten van-en naar Reykjavik/ Keflavik International Airport, wat neerkomt op ruim 9500 passagiers per dag. Optimistisch gezien zal dit resulteren op 1,8 miljoen passagiers, het grootste aantal passagiers voor Icelandair in een jaar ooit.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van IJsland

 

Comments are closed.