Spot elanden met speciale Zwedenpas

Spot elanden met speciale Zwedenpas

Spot deze zomer in Zweden de koningen van het bos met de speciale Campingcard Scandinavia. De speciale pas van de Zweedse campingbond geeft je nu namelijk nog gemakkelijker toegang tot het allerbeste dat het land te bieden heeft: een topklassecamping én de garantie dat je ook echt elanden ziet.

Over een ding hoeven campeerliefhebbers zich geen zorgen meer te maken. Via plus.camping.se/campingcard/?Lang=en bestellen ze thuis de Campingcard Scandinavia, dit jaar direct met geldigheidsstempel. De Campingcard Scandinavia met geldigheidsstempel geeft voor omgerekend ongeveer 13 euro toegang tot de meer dan 500 campings in Zweden die zijn aangesloten bij de Zweedse campingbond (SCR).

Isaberg Moose Park

Nog veel fraaier is dat reizigers met de Campingcard Scandinavia gemakkelijk losse elementen tegen korting aan hun vakantiebeleving toevoegen. Zo is een van de nieuwe trekpleisters het elandenpark van Isaberg. Niemand hoeft meer zelf op zoek naar de schuchtere dieren.

Op het leefgebied van zes hectare van Isaberg Moose Park (www.isaberg.com) staan liefhebbers gegarandeert oog in oog met de koningen van het bos. Dankzij de behoorlijke ruimte kunnen de elanden zonder probleem voor nakomelingen zorgen. Er is natuurlijk water voor de dieren, om te drinken en te baden. Isaberg ligt ten zuidoosten van Göteborg, op de binnendoorroute (weg 151) vanaf de kust (Halmstad of Varberg) naar Jönköping aan Zwedens tweede meer Vättern.

Kamperen in Scandinavië

De Campingcard Scandinavia is behalve in Zweden ook geldig in Finland, Noorwegen, Denemarken en een geselecteerd aantal campings in zestien andere Europese landen. De pas biedt een gratis verzekering op de camping met snelle in- en uitcheckmogelijkheden. De kaart is ook goed voor kortingen op bijvoorbeeld de overtocht van Denemarken naar Zweden.

Honderdduizenden standplaatsen in Zweden

De Campingcard Scandinavia wordt ondersteund met de Zweedse campinggids, met jaarlijks twee miljoen gebruikers het belangrijkste toeristisch boekwerk van Zweden, en door de website www.camping.se. Gids en website zijn een initiatief van de Zweedse campingbond (SCR), die honderdduizenden standplaatsen heeft, verspreid over meer dan 500 campings, 13.000 herbergen, luxe caravans en op campings gelegen stuga’s (houten huisjes) en trekkershutten. Tweehonderd Zweedse campings zijn het gehele jaar open.

Comments are closed.