Maak kennis met Mongolië op het Mini Naadam Festival.

Maak kennis met Mongolië op het Mini Naadam Festival.

Mongolië… eindeloos! Blauwe luchten, ongerepte natuur, nomadenleven. Om u dit te laten beleven organiseren het Mongools Verkeersbureau en de Mongools-Nederlandse vereniging Ulzii het Mini Naadam Festival op een wel heel gepaste locatie. Het festival vindt namelijk plaats op het terrein van Salland Yurts te Okkenbroek (nabij Deventer), waarop vele traditionele Mongoolse nomadententen (gers) staan. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich te oriënteren op reizen naar Mongolië, een kijkje te nemen in de tenten, er zijn Mongoolse meubelmakers en traditionele vilten producten te zien en te koop en er zijn demonstraties Mongools worstelen.

Ambassade van Mongolië

Professor G. Tumurchuluun, werkzaam bij de Ambassade van Mongolië in Brussel, zal aanwezig zijn om te spreken en de Mongoolse band Januug uit België zal een optreden verzorgen. Hierbij zijn traditionele instrumenten en keelzang te horen. Het festival vindt plaats op zaterdag 10 juli vanaf 12.00 tot en met 18.00 uur.

Meer informatie bij het Verkeersbureaus en VVV van Mongolië

 

Comments are closed.