Gratis goodie pakket bij vliegticket naar Portland (Or)

Travel Portland en Travel Oregon hebben samen met Vliegtickets.nl een campagne opgezet. Van 21 juni tot 1 oktober krijgt elke boeker die een ticket naar Portland boekt een gratis goodie pakket.

In het goodie pakket zitten een aantal leuke artikelen die de reis nog leuker kunnen maken, zoals bijvoorbeeld een voucher voor de wandeling ‘Best of Portland’ via Portland Walking Tours, verschillende kortingsbonnen voor shoppen, dineren en attracties, een lokaal biertje, een Vliegtickets.nl boekenlegger en pen, en uiteraard brochures inclusief een kaart van Portland, om de stad zo goed mogelijk te leren kennen. Deze actie geldt voor de eerste 100 boekers.

Bij aankomst op de luchthaven van Portland is het goodie pakket op te halen na vertoon van de coupon die de boeker in zijn of haar persoonlijke Mijn Vliegtickets.nl kan downloaden.

Boekers kunnen in de Portland Cityguide van Vliegtickets.nl alvast meer informatie vinden over Portland en de staat Oregon. Via deze weg kan de boeker zich goed voorbereiden op de reis!

Over Oregon en Portland

Oregon blijft bezoekers verbazen met haar ongerepte Pacific kustlijn, dynamische stadscentra, toegankelijke natuur, outdoor-activiteiten en Wild West avonturen. De directe vlucht vanaf Amsterdam (Delta/KLM) naar Portland maakt Oregon goed toegankelijk voor de Europese reiziger. Voor meer informatie over Oregon, bezoek www.TravelOregon.com. Voor meer informatie over Portland, bezoek www.TravelPortland.com. Volg Oregon op Twitter via @traveloregon en bekijk de televisieserie ‘Oregon Uncovered’ via iTunes.

 

Meer informatie bij het Verkeersbureaus en VVV van Oregon

Comments are closed.