Indiaas verkeersbureau neemt afscheid directeur

Indiaas verkeersbureau neemt afscheid directeur

Het Indiaas verkeersbureau in Amsterdam neemt afscheid van directeur Manas Ranjan Pattanaik en tourist information officer Bharti Sharma. Na drie jaar in ons land werkzaam te zijn geweest voor de markten van de Benelux en Scandinavië, gaat het tweetal terug naar India. Pattanaik zal op 6 mei voor het laatst op kantoor zijn, Sharma vertrekt in de laatste week van juni.

Fijn afscheid directeur verkeersbureau

“We zijn niet verdrietig, maar nemen afscheid met een blij gevoel. We hebben een hele mooie tijd gehad in Amsterdam en willen graag iedereen bedanken voor de fijne samenwerking”, zei Pattanaik gisteren tijdens zijn officiële afscheid te midden van genodigden uit de reiswereld.

India Tourism

Zowel Pattanaik als Sharma blijft werkzaam voor India Tourism. Pattanaik gaat terug naar het hoofdkantoor in New Delhi, waar hij eerder 7 jaar werkzaam was. Sharma wordt overgeplaatst naar Calcutta. “We blijven gewoon aanspreekbaar voor al onze Nederlandse contacten. Mochten er ideeën of vragen zijn, dan blijven wij tot eenieders beschikking staan.”

Nog geen opvolgers Indiaas verkeersbureau

Wie de opvolgers van Manas Ranjan Pattanaik en Bharti Sharma worden is nog niet bekend. In de zomer wordt voor opvolging gezorgd. Voorlopig worden de honneurs waargenomen door Marycon Kruijf, zij blijft gewoon werkzaam voor het Indiaas verkeersbureau, en worden verschillende taken uitgevoerd door het kantoor in Frankfurt.

Meer informatie bij het Verkeersbureaus en VVV van India

 

Comments are closed.