Curaçao VVV: Mambo Beach ook in 2010 the place to be

Curaçao VVV: Mambo Beach in 2010 the place to be

Mambo Beach Curaçao heeft ook voor 2010 diverse bijzondere optredens gepland. Artiesten die zullen optreden zijn onder andere De Dijk (7 mei), Acda en de Munnik (23 juli), Alain Clark (in november) en Guus Meeuwis (28 oktober). Henny van der Hek, eigenaar van Mambo Beach, zegt blij te zijn met wederom grote namen op de agenda. Naast een programma met Nederlandse artiesten zijn er wekelijks live optredens van lokale artiesten.

Een van de populairste uitgaansgelegenheden

Mambo Beach ligt enkele kilometers ten zuiden van Willemstad en is een geliefde uitgaansplek voor zowel Nederlanders als lokals. Vorig jaar waren naast de swingende lokale sterren onder andere artiesten als Jan Smit, Veldhuis & Kemper, Ilse de Lange, Nick & Simon en Gerard Joling dé publiekstrekkers voor Mambo Beach. Overdag is het er relaxed vertoeven op het strand en genieten van een cocktail en een lekker hapje. ‘s Avonds is het één van de populairste uitgaansgelegenheden.

High Bubbles en Soulful Sundae

Nieuw op Mambo Beach is High Bubbles. Mambo Beach is de eerste strandtent ter wereld die in plaats van een high tea een High Bubbles organiseert. Elke zaterdag kan men op Mambo Beach met de voeten in het witte zand en uitzicht op de helder blauwe zee genieten van zoete en hartige lekkernijen en een glas Prosecco. Voor het ‘Blooming Dale’ gevoel organiseert Mambo Beach elke zondag Soulfull Sundae. ’s Middags staat een dj op het strand met zijn beste geluid en omringt door muzikanten. Funky grooves en soulful house komen tot leven op dit tropische dansfestijn.

Genieten in de openlucht

Elke dinsdag is het filmavond op Mambo Beach, waar men op een strandbedje buiten aan het strand film kan kijken. Elke avond kan men er lekker eten. En op zaterdagavond is het de grootste openluchtdiscotheek op Curaçao. Op zondag is er op Mambo Beach van 17.00 tot 18.00 happy hour. Terwijl de zon ondergaat, wordt de BBQ aangestoken. Al gauw liggen vele spareribs, entrecotes en stokjes saté te grillen. Na de BBQ is het feest nog niet voorbij want op Mambo Beach gaat men door tot in de kleine uurtjes. Iedere zondag is er een live optreden en wordt de salsa en merengue gedanst.

Kijk op www.mambocuracao.com voor meer informatie over Curaçao

 

Bekijk de Verkeersbureaus en VVV op Curacao

 

Comments are closed.