Cuba organiseert voor dertigste keer FIT beurs

Cuba organiseert voor dertigste keer FIT beurs

De Cubaanse hoofdstad Havana zal van 3 t/m 8 mei voor de dertigste keer in het teken staan van de FIT, de Feria Internacional de Turismo. Deze internationale beurs voor toerisme is HET evenement van het jaar op de toeristische Cubaanse kalender en wordt groots aangepakt. Het thema van de beurs, waar de verschillende soorten van toerisme in Cuba worden gepromoot, zal dit jaar “Het westen van Cuba” zijn.

Focus op westen

De dertigste editie van deze internationale beurs, georganiseerd door het Cubaanse verkeersbureau zal met name gefocust zijn op het westen van Cuba: Camagüey, La Tunas, Granma, Holguín, Santiago de Cuba en de Guantánamo provincies. Het westen van dit afwisselende eiland staat bekend vanwege de vele indrukwekkende berggebieden, de witte zandstranden met turkooizen heldere wateren en het tropische klimaat.

Comments are closed.