Handige pocketguide voor uitje Arnhem en Duitsland

Handige pocketguide met Coole tips voor een verrassend uitje

Even weg uit de sleur van alledag? Cool Breaks brengt u nu een handige pocketguide die barstensvol leuke activiteiten in Zuidoost-Nederland (Arnhem Nijmegen) en de Duitse staat Niederrhein (Düsseldorf, Kalkar). Een prachtige regio, die een bezoek meer dan waard is! Cool Breaks is fresh, stylish and desirable!

Uitjes in Duitsland en Nederland

De verrassend informatieve pocketguide is klein, handzaam en mak- kelijk mee te nemen in binnenzak of handtas. Het uitvouwbare mini- boekje laat een waaier aan activiteiten zien uit het gevarieerde aan- bod van Cool Breaks. U vindt in de pocketguide maar liefst 34 Coole tips voor bezienswaardigheden en attracties in de Duits-Nederlandse grensregio.


De fleurige pocketguide opent een nieuwe wereld vol culinaire ver- rassingen, romantische kastelen, het Romeinse verleden, wellness, outdoor & actief, natuur, steden, shoppen, cultuur en evenementen. De overzichtelijke landkaart in de pocketguide wijst u in één oo- gopslag de weg naar de gewenste bestemming. Het aanbod van Cool Breaks biedt een breed scala aan mogelijkheden om middels een korte vakantie of dagtrip te ontsnappen aan de sleur van alledag en te genieten van een prachtige regio
Wie de pocketguide wil hebben kan een mail sturen naar info@coolbreaks.com

Comments are closed.