NBTC lanceert ‘Just be in Holland’ campagne in VS

NBTC lanceert ‘Just be in Holland’ campagne in VS

Onder de noemer ‘Just be. In Holland’. start het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), samen met KLM, een marketingcampagne op de Noord-Amerikaanse markt. Het doel van de campagne is Amerikanen de veelzijdigheid van Holland te laten zien. Dat geldt voor Amerikanen die Europa voor het eerst bezoeken, als ook ‘herhaalbezoekers’. Met deze campagne wordt ingespeeld op het veelzijdige karakter van Holland. Nederland is dé plek om je te verwonderen, te ontspannen en gewoon jezelf te zijn.

Hoge verwachten tourisme USA

Conrad van Tiggelen, vestigingsmanager NBTC Noord-Amerika, verwacht veel van deze campagne: Het vat goed samen wat Amerikanen die in Nederland zijn geweest, al weten. Namelijk dat Nederland een plek is waar je echt jezelf kunt zijn en veel authentieke en moderne ervaringen kunt beleven. Ongeacht of je nu houdt van kunst, (horti)cultuur, design, mode of architectuur.” De campagne start in New York met speciaal gedecoreerde metrotreinen. De coupés van de metro worden met typisch Nederlandse culturele, klassieke en moderne beelden en bieden zo de mogelijkheid om naar Nederland te reizen.

Comments are closed.