30 ton echte sneeuw in Den Haag – VVV Oostenrijk

30 ton echte sneeuw in Den Haag – VVV Oostenrijk

De winter komt eraan! Op 7 & 8 november brengt het Oostenrijks Toeristenburo de winter naar het Spuiplein in Den Haag. 2 dagen lang is hier van alles omtrent de wintersport in Oostenrijk te zien, te doen en te beleven. Het Spuiplein wordt op 7 & 8 november omgetoverd tot een winters huttendorp waar bezoekers van de Oostenrijkse “gemütlichkeit” en vele activiteiten kunnen genieten. Oostenrijkse en Nederlandse partners zullen hier aanwezig zijn en de bezoekers verrassen met hun aanbod.

Bij de chalets komen de bezoekers alles te weten over het nieuwe en uitgebreide wintersportaanbod in Oostenrijk. Wie nog niet weet waar hij heen gaat kan hier de juiste beslissing maken of kans maken op een van de vele vakanties en andere leuke prijzen die er te winnen vallen. Wat valt er nog meer te beleven:

  • Op de spectaculaire piste met echte sneeuw worden demonstraties met lawinehonden gegeven en kan men met een rubberband de piste af.
  • Met de Milka Alpen Tour beleven de bezoekers de fascinerende wereld van chocolade in de chocoladefabriek en kan men met de enige echte lila Milka koe op de foto.
  • Live-uitzending van Den Haag FM op zaterdag en zondag.
  • Ger van den Brink, DJ bij Den Haag FM, neemt de gehele presentatie tijdens SnowCity op zich.
  • Kinderen kunnen met de skicaroussel hun eerste bochtjes in de sneeuw maken
  • Met clown Rico spelen kinderen het sneeuwballenspel
  • Op de Vrij Uit-snowboardrodeo kunnen bezoekers hun balans testen.
  • Echte helden laten hun kunsten horen tijdens de Tiroler Jodelkaraoke.
  • Oostenrijkse specialiteiten als kaiserschmarren en glühwein, maar ook speciaal uit Oostenrijk overgekomen muziekgroepen zorgen voor extra Oostenrijkse sfeer tijdens het evenement.
  • De voor Oostenrijk zo bekende gezellige après-ski zal natuurlijk niet ontbreken.

“Samen met Oostenrijkse en Nederlandse partners willen wij met deze actie de echte en authentieke wintersfeer van Oostenrijk naar Den Haag brengen”, aldus Alfred Cossmann directeur van het Oostenrijks Toeristenburo. Vrij Uit, marktleider op het gebied van wintersportvakanties is hoofdsponsor.

Bezoekers kunnen op zaterdag 7 en zondag 8 november van 10.00 tot 18.00 uur genieten van de Oostenrijkse winter. De entree is gratis.

SnowCity, 7 & 8 november op het Spuiplein in Den Haag

Het Oostenrijks Toeristenburo organiseert dit grootse winterevenement waar 2 dagen lang van alles omtrent wintersport in Oostenrijk te zien, te doen en te beleven valt.
Ter promotie van het nieuwe winterseizoen 09/10 organiseert het Oostenrijks Toeristenburo samen met Oostenrijkse en Nederlandse partners het winterevenement SnowCity. Op het Spuiplein in Den Haag, naast het gemeentehuis, zal een groot en gezellig Oostenrijks huttendorp met piste ontstaan. Bezoekers komen op 7 en 8 november alles te weten over het nieuwste wintersportaanbod. Maar er valt natuurlijk ook heel veel te beleven. Op de spectaculaire piste met echte sneeuw worden diverse demonstraties gehouden en kunnen bezoekers zich op rubberbanden naar beneden laten glijden. De Milka Alpen Tour door Europa zal ook SnowCity aandoen! Bezoekers beleven de fascinerende wereld van Milka in de chocoladefabriek. Het gehele programma wordt omlijst door gezellige muziek, Oostenrijkse specialiteiten als kaiserschmarren en glühwein en vele leuke en sportieve activiteiten. De toegang is gratis en bovendien maken de bezoekers kans op leuke wintersportprijzen.

Als hoofdsponsor hebben wij Vrij Uit voor ons kunnen winnen. “Oostenrijk is wintersportland nummer 1. Ook voor Vrij Uit, marktleider op het gebied van wintersportvakanties, is Oostenrijk de belangrijkste bestemming. SnowCity geeft ons de ideale gelegenheid om direct met geïnteresseerden in wintersport in contact te komen en ons uitgebreide aanbod te laten zien. Met ons hoofdsponsorschap willen we onze speciale band met Oostenrijk aangeven. Bovendien hebben we veel vertrouwen in de opzet en het uiteindelijke succes van het evenement zelf”, aldus Tom Dekker Marketing Manager van Vrij Uit.

Meer informatie over het evenement en wat er allemaal te zien en te beleven valt is te vinden op: www.austria.info/snowcity

Comments are closed.