Airport Weeze meer dan twee miljoen passagiers

Airport Weeze meer dan twee miljoen passagiers

Airport Weeze in Nordrhein-Westfalen heeft in oktober van dit jaar (2009) de mijlpaal van 2 miljoen passagiers gepasseerd. Aan het eind van het jaar verwacht Airport Weeze de grens van 2.3 miljoen bezoekers te passeren. Vooral voor het grensgebied van Oost Nederland is deze luchthaven in Nordrhein-Westfalen erg populair.

De snelle ontwikkeling heeft alles te maken met Ryanair. Deze maatschappij is de belangrijkste maatschappij op dit vliegveld en de voornaamste leverancier van de passagiers. Ryanair vliegt op  meer dan 50 bestemmingen. Andere maatschappijen die dit vliegveld aandoen zijn Wizz Air, Hamburg International, Sky Airlines, SunExpress, Pegasus Airlines en Welcome Air hebben.

Internet: www.airport-weeze.com

Comments are closed.